Aktuellt 

  • Individuell terapi/privat yoga. Boka gratis konsultation här
  • Klimakterie-workshop 15/9 kl: 10-14, Sofiero Gård. Hormonyoga, klangavslappning, meditation & gruppsamtal. Samarbete med Marina från Klangmassage Helsingborg. 


Retreats & ceremonier planeras efterhand när andan faller på. Håll utkik 💛 Prenumerera på Nyhetsbrevet för att inte missa något!


Använd ditt friskvårdsbidrag hos Lotushälsan! Har du friskvårdsbidrag genom epassi så kan du betala direkt i epassi-appen. Har du friskvårdsbidrag men inte genom epassi? Då kan du betala som vanligt och sedan ge kvittot till din arbetsgivare. (Skriv i bokningen att du vill ha kvitto). Friskvårdsbidraget kan användas på alla tjänster hos Lotushälsan. 

Viktigt att tänka på:
Var medveten om att all yogaträning sker på egen risk. Jag instruerar och guidar i yoga men du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor på yogakurser både inomhus och utomhus. 
Alla yogaklasser passar inte för alla, och är inte en medicinsk behandling. Om du har en sjukdom och känner dig osäker så rådgör med din läkare först innan du provar yoga. Du är välkommen att mjukt & varsamt prova dig fram vad som funkar. Om du känner osäkerhet så rekommenderar jag att först prova medicinsk yoga. Det är en mjukare variant av kundaliniyoga och är en terapeutisk yogaform som används som behandlingsform inom vården. Forskning visar att den fungerar för de allra flesta. Det är dock viktigt att noggrant lyssna på instruktionerna innan och under ett pass. Det viktigaste i både medicinsk yoga och kundaliniyoga är att lyssna på kroppen, röra dig i takt med din andning och utifrån vad som känns bra för just dig

Avbokning/debitering och ångerrätt
På enskilda öppna klasser (dvs enskilda pass, ej kurser) kan du avboka fram till 24 h innan passet börjar. Du avbokar då via avbokningslänk som du får efter bokning. Avbokning kan ej göras via mail. Avbokar du mindre än 24 h innan så debiteras en "no-show"-avgift, motsvarande kostnaden för tjänsten.

På kurser, retreats, ceremonier, workshops och skogsbad gäller bindande anmälan och du debiteras din plats även om du inte kommer eller om du avbokar efter att du har bokat. Platsen kan överlåtas till någon annan, men återbetalas inte. 

Två-veckors ångerrätt i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) är i enlighet med 2 kap Undantag från ångerrätten, 11 § punkt 12 inte tillämplig i de fall det är fråga om biljett till konserter, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet, såsom yoga och/eller meditation med en bestämd dag och tid för arrangemanget.
Distans och hemförsäljningslagen (2005:59) 2 kap Undantag från ångerrätten 11§ "12. avser kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet..//.. om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod"...//..
Förtydligande: bokar du kurs, workshop eller retreat som pågår på ett bestämt datum/under en bestämd tidsperiod så har du ingen ångerrätt och får alltså inte tillbaka eventuell erlagd avgift. I det fall avgiften inte betalas direkt vid bokning (onlinebetalning eller swish) så skickas faktura med begäran om full betalning.

När du köper ett medlemskap eller individuellt program är anmälan också bindande, från och med dagen efter att du har fått bekräftelse på din bokning. Den kan dock återtas enligt reglerna om ångerrätt i lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). I detta fall gäller följande: 

  • Meddela mig inom 14 dagar efter det att jag har bekräftat att du har ett medlemskap eller en plats reserverad på en kurs eller individuellt program hos mig.
  • Meddelande om avbokning ska lämnas via ett klart och tydligt mail till info@lotushalsan.se. Meddelandet ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om den tjänst du är anmäld till. Du kan om du vill använda konsumentverkets standardformulär men det är inget måste.
  • Avbokar du enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela avgiften. 

Om du blir sjuk innan kursstart/program/retreat/workshop eller under kursens gång kan du, mot uppvisande av läkarintyg, antingen få avgiften tillgodo till en senare kurs/retreat/workshop eller få tillbaka kursavgiften (hela - om du blir sjuk innan kursstart. Resterande - om du blir sjuk efter kursstart). 
Om du blir sjuk endast vid något tillfälle under kursens gång så är du välkommen att ta igen missade pass på de öppna klasserna, alternativt på ett yogapass utomhus, i mån av plats (gäller 6 månader efter kursslut). Detsamma gäller om ett pass behöver ställas in av mig. 

Övrig info: 
Som deltagare (eller tidigare deltagare) på en yogakurs har du 15% rabatt på individuell yoga/terapi! Gäller i 6 mån efter avslutad kurs.
Du som är heltidssjukskriven* eller pensionär har 15% rabatt på mina yogakurser (gäller ej enskilda pass, retreats eller yogakurser som riktar sig specifikt till den nämnda målgruppen, där rabatt redan är inkluderad) samt på individuellt program (*mot uppvisande av intyg).


GE BORT ETT PRESENTKORT AV KÄRLEK & OMTANKE 
Gäller på alla Lotushälsans tjänster. 


Lotushälsan

Gravörgatan 1, 25360 Ramlösa

info@lotushalsan.se

0760 - 36 34 28


Vill du få praktiska tips och övningar för en mer meningsfull vardag med mindre stress och mer glädje?
Vara först med att ta del av erbjudanden & aktuella kurser, retreats, yoga- & samtalscirklar, skogsyoga, naturterapi, familjedagar m.m.? Klicka då i rutan här under och signa upp dig på inspirationsmailet som skickas ut ca 2 ggr/månad - helt gratis såklart! (Du kan avprenumerera när som helst).