Bokning & info


Använd ditt friskvårdsbidrag hos Lotushälsan! Skriv i bokningen att du vill ha kvitto, sedan skickar du in detta till din arbetsgivare! Friskvårdsbidraget kan användas på alla tjänster hos Lotushälsan förutom till individuell terapi (som räknas som hälso- och sjukvård och inte friskvård). 

Viktigt att tänka på:
Var medveten om att all yogaträning sker på egen risk. Jag instruerar och guidar i yoga men du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor på yogakurser både inomhus och utomhus. 
Alla yogaklasser passar inte för alla, och är inte en medicinsk behandling. Om du har en sjukdom och känner dig osäker så rådgör med din läkare först innan du provar kundaliniyoga. Du är välkommen att bara mjukt prova dig fram vad som funkar. Om du känner osäkerhet så rekommenderar jag att först prova medicinsk yoga. Det är en mjukare variant av kundaliniyoga och är en terapeutisk yogaform som används som behandlingsform inom vården. Det finns forskning som visar att den fungerar för de allra flesta. Det är dock viktigt att noggrant lyssna på instruktionerna innan ett pass. Det viktigaste i både medicinsk yoga och kundaliniyoga är att lyssna på kroppen, röra dig i takt med din andning och utifrån vad som känns bra för just dig

När du går i arbetsterapeutisk behandling hos mig och därmed är min patient gäller andra regler. Då går jag under HSL (hälso och sjukvårdslagen) samt PSL (patientsäkerhetslagen), har en legitimation hos Socialstyrelsen, är registrerad vårdgivare hos IVO, har patientförsäkring, journalföringsplikt och uppföljningsansvar. All arbetsterapeutisk behandling är evidensbaserad. 

Avbokning/debitering:
På kurser och naturterapi/skogsbad gäller bindande anmälan och du debiteras din plats även om du inte kommer. Platsen kan överlåtas till någon annan, men återbetalas inte.
Yogakurs: om du blir sjuk under kursens gång så är du välkommen att ta igen ett pass på de öppna klasserna i mån av plats (gäller 3 månader efter kursslut). Detsamma gäller om jag behöver ställa in något av passen. 
På öppna/drop-in-yogapass (dvs enskilda pass, ej kurser) kan du avboka fram till 24 h innan (läs mer om avbokningsregler på Bokadirekt eller i din bokningsbekräftelse). 

Övrig info: 
Helsingborgs Fysio: på de öppna kvällsklasserna i medicinsk yoga (kl: 18-19) så är porten låst. Jag låser upp den ca 17.45 och låser igen några minuter innan 18. På dansyogan som börjar 19.30 så låses porten upp 19.15 och låses igen några minuter innan 19.30. 
Stilla Stund: ligger i samma hus som Råå kallbadhus, Batteritorget 1, Råå. Du går in genom porten till kallbadet och sedan till vänster så ser du studion Stilla Stund. Jag låser upp dörren ca 15 min innan varje yogapass. 

Som deltagare (eller tidigare deltagare) på en yogakurs har du 15% rabatt på individuell yoga/terapi! Gäller i 3 mån efter avslutad kurs.
Du som är sjukskriven* eller pensionär har 20% rabatt på mina yogakurser på Hbg Fysio och Stilla stund (*mot uppvisande av intyg).

SWISH-nummer: 123-416 30 93

Kontakt 

Lotushälsan

I naturen i Helsingborg med omnejd, på Stilla Stund på Råå samt Helsingborgs Fysio

info@lotushalsan.se

Behöver du kontakta mig?

Om du är osäker på om någon yoga, skogsbad eller liknande passar för dig eller om du har någon fråga eller önskemål så fyll i din mailadress här så tar jag kontakt med dig via din mail!
Alternativt kan du maila mig din frågeställning direkt till info@lotushalsan.se

 Lotushälsan
 
Yoga, naturterapi & friskvård 
© 2022 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!