Tjänster

Medicinsk yoga 60 min

Helsingborgs Fysio samt ute i naturen

150 kr

Kundaliniyoga (för närvarande i skogen)

75-90 min

150 kr

Dansyoga

60 min

150 kr

Friluftsdag Familj med barnyoga & naturlek

2 h 
Barn under 1 år samt föräldrar deltar gratis

150 kr
/barn

Skogsbad/naturterapi

2 - 2,5 h 

295 kr

Individuell vägledning/coachning 90 min

Kostnadsfri konsultation på telefon/zoom ca 20 min
Uppföljning 60 min 365 kr (efter 1:a tillfället) 

605 kr

Medicinsk yoga Kurs

Hbg Fysio, 8 ggr


1050 kr

Workshop/onlinekurs

Online


Använd ditt friskvårdsbidrag hos Lotushälsan! Skriv i bokningen att du vill ha kvitto, sedan skickar du in detta till din arbetsgivare! Friskvårdsbidraget kan användas på alla tjänster hos Lotushälsan.

Viktigt att tänka på:
Var medveten om att all träning sker på egen risk. Jag instruerar och guidar men du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor. Alla kundaliniyogaklasser passar inte för alla, och är inte en medicinsk behandling. Om du har en sjukdom och känner dig osäker så rådgör med din läkare först innan du provar kundaliniyoga. Du är välkommen att bara mjukt prova dig fram vad som funkar. Om du känner osäkerhet så rekommenderar jag att först prova medicinsk yoga. Det är en mjukare variant av kundaliniyoga och är en terapeutisk yogaform som används inom vården. Det finns forskning som visar att den fungerar för de allra flesta. Det är dock viktigt att noggrant lyssna på instruktionerna innan ett pass. Det viktigaste i både medicinsk yoga och kundaliniyoga är att lyssna på kroppen, röra dig i takt med din andning och utifrån vad som känns bra för just dig

Avbokning/debitering:
På kurser och skogsbad gäller bindande anmälan och du debiteras din plats även om du inte kommer. Platsen kan överlåtas till någon annan, men återbetalas inte.
Yogakurs: om du blir sjuk under kursens gång så är du välkommen att ta igen ett pass på de öppna klasserna i mån av plats (gäller 3 månader efter kursslut).
På öppna/enstaka yogaklasser kan du avboka fram till 24 h innan (läs mer om avbokningsregler på Bokadirekt eller i din bokningsbekräftelse). 

Övrig info: 
Helsingborgs Fysio: på de öppna kvällsklasserna i medicinsk yoga (kl: 18-19) så är porten låst. Jag låser upp den ca 17.45 och låser igen några minuter innan 18. På dansyogan som börjar 19.30 så låses porten upp 19.15 och låses igen några minuter innan 19.30. 

SWISH-nummer: 123-416 30 93

Kontakt 

Lotushälsan

I naturen i Helsingborg med omnejd, samt på Helsingborgs Fysio och online 

info@lotushalsan.se

Behöver du kontakta mig?

Om du är osäker på om någon yoga, skogsbad eller liknande passar för dig eller om du har någon fråga eller önskemål så fyll i din mailadress här så tar jag kontakt med dig via din mail!
Alternativt kan du maila mig din frågeställning direkt till info@lotushalsan.se

 Lotushälsan
 
Yoga, naturterapi & friskvård 
© 2022 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!