Schema, bokning & info

Sommarschema

Medicinsk yoga KURS på Helsingborgs Fysio, 26/5 - 7/7. FULLSATT! Ny kursstart i september

Medicinsk yoga öppen klass på Helsingborgs Fysio, S:t Nicolai. Måndag 19/6, 3/7, 31/7, 14/8 kl: 18-19. Läs mer & boka här

Medicinsk yoga öppen klassStilla Stund, Råå. Torsdag 8/6, 22/6, 29/6 kl: 10-11.30. Vid fint väder är vi på stranden! Läs mer & boka här

Kundaliniyoga öppen klass, Stilla Stund Råå. Sista tillfället: 8/6 kl: 19.15-20.45. Vid fint väder är vi på stranden! Läs mer & boka här

Barnyoga ca 6-8 år Kursstart 1/6! Stilla Stund, Råå. 5 torsdagar i rad. Läs mer & boka här

Midsommar Retreat 22/6 kl: 18.15-21. Stilla Stund, Råå. Läs mer & boka här - FULLBOKAD!

Personlig yoga och individuell terapi varje torsdag, Stilla Stund Råå. Boka gratis konsultation här


I naturen (samtliga tillfällen är för närvarande i Pålsjö skog) 

  • Frigörande dansyoga 7/6 kl: 17-18.15. Boka här

Online:

  • Terapi & coaching Läs mer här

Använd ditt friskvårdsbidrag hos Lotushälsan! Skriv i bokningen att du vill ha kvitto, sedan skickar du in detta till din arbetsgivare. Friskvårdsbidraget kan användas på alla tjänster hos Lotushälsan förutom till individuell terapi & behandling (som räknas som hälso- och sjukvård och inte friskvård). 

Viktigt att tänka på:
Var medveten om att all yogaträning sker på egen risk. Jag instruerar och guidar i yoga men du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor på yogakurser både inomhus och utomhus. 
Alla yogaklasser passar inte för alla, och är inte en medicinsk behandling. Om du har en sjukdom och känner dig osäker så rådgör med din läkare först innan du provar yoga. Du är välkommen att mjukt & varsamt prova dig fram vad som funkar. Om du känner osäkerhet så rekommenderar jag att först prova medicinsk yoga. Det är en mjukare variant av kundaliniyoga och är en terapeutisk yogaform som används som behandlingsform inom vården. Forskning visar att den fungerar för de allra flesta. Det är dock viktigt att noggrant lyssna på instruktionerna innan och under ett pass. Det viktigaste i både medicinsk yoga och kundaliniyoga är att lyssna på kroppen, röra dig i takt med din andning och utifrån vad som känns bra för just dig

När du går i arbetsterapeutisk behandling hos mig och därmed är min patient gäller andra regler. Då arbetar jag under HSL (hälso och sjukvårdslagen) samt PSL (patientsäkerhetslagen), har en legitimation hos Socialstyrelsen, patientförsäkring och journalföringsplikt. 


Avbokning/debitering och ångerrätt
På enskilda öppna klasser (dvs enskilda pass, ej kurser) kan du avboka fram till 24 h innan passet börjar. Du avbokar då via avbokningslänk som du får efter bokning. Avbokning kan ej göras via mail. Avbokar du mindre än 24 h innan så debiteras en "no-show"-avgift, motsvarande kostnaden för tjänsten.

På kurser, retreats, workshops och skogsterapi/skogsbad gäller bindande anmälan och du debiteras din plats även om du inte kommer eller om du avbokar efter att du har bokat. Platsen kan överlåtas till någon annan, men återbetalas inte. 

Två-veckors ångerrätt i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) är i enlighet med 2 kap Undantag från ångerrätten, 11 § punkt 12 inte tillämplig i de fall det är fråga om biljett till konserter, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktiviteter, såsom Yoga och/eller meditation med en bestämd dag och tid för arrangemanget.
Distans och hemförsäljningslagen (2005:59) 2 kap Undantag från ångerrätten 11§ "12. avser kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet..//.. om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod"...//..
Förtydligande: bokar du kurs, workshop eller retreat som pågår på ett bestämt datum/under en bestämd tidsperiod så har du ingen ångerrätt och får alltså inte tillbaka eventuell erlagd avgift. I det fall avgiften inte betalas direkt vid bokning (onlinebetalning eller swish) så skickas faktura med begäran om full betalning.

När du köper ett medlemskap eller individuell yoga/behandling är anmälan också bindande, från och med dagen efter att du har fått bekräftelse på din bokning. Den kan dock återtas enligt reglerna om ångerrätt i lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). I detta fall gäller följande: 

  • Meddela mig inom 14 dagar efter det att jag har bekräftat att du har ett medlemskap eller en plats reserverad på en kurs eller individuellt program hos mig.
  • Meddelande om avbokning ska lämnas via ett klart och tydligt mail till info@lotushalsan.se. Meddelandet ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om den tjänst du är anmäld till. Du kan om du vill använda konsumentverkets standardformulär men det är inget måste.
  • Avbokar du enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela avgiften. 

Om du blir sjuk innan kursstart/program/retreat/workshop eller under kursens gång kan du, mot uppvisande av läkarintyg, antingen få avgiften tillgodo till en senare kurs/retreat/workshop eller få tillbaka kursavgiften (hela - om du blir sjuk innan kursstart. Resterande - om du blir sjuk efter kursstart). 
Om du blir sjuk endast vid något tillfälle under kursens gång så är du välkommen att ta igen missade pass på de öppna klasserna, alternativt på ett yogapass utomhus, i mån av plats (gäller 6 månader efter kursslut). Detsamma gäller om ett pass behöver ställas in.


Övrig info: 
Som deltagare (eller tidigare deltagare) på en yogakurs har du 15% rabatt på individuell yoga/terapi! Gäller i 3 mån efter avslutad kurs.
Du som är sjukskriven* eller pensionär har 15% rabatt på mina yogakurser (gäller ej enskilda pass, retreats eller yogakurser som riktar sig specifikt till den nämnda målgruppen, där rabatt redan är inkluderad) samt på personlig yoga och individuell terapi & behandling (*mot uppvisande av intyg).


❤️ GE BORT ETT PRESENTKORT AV KÄRLEK & OMTANKE ❤️
Gäller på alla Lotushälsans tjänster. 

Lotushälsan

I naturen i Helsingborg med omnejd, på Stilla Stund på Råå samt Helsingborgs Fysio

info@lotushalsan.se

Behöver du kontakta mig? 


Vill du få praktiska tips och övningar för en mer meningsfull vardag med mindre stress och mer glädje?
Vara först med att ta del av erbjudanden & aktuella kurser, retreats, yoga- & samtalscirklar, skogsyoga, naturterapi, familjedagar m.m.? Klicka då i rutan här under och signa upp dig på inspirationsmailet som skickas ut ca 2 ggr/månad - helt gratis såklart! (Du kan avprenumerera när som helst).