Tjänster

150 kr

Kundaliniyoga

75 min

150 kr

Dansyoga

60 min

150 kr

Friluftsdag Familj med barnyoga & naturlek

2 h 
Barn under 1 år samt föräldrar deltar gratis

100 kr
/barn

Skogsbad/naturterapi

2 - 2,5 h 

295 kr

Privat yoga/coachning 90 min

Kostnadsfri konsultation på telefon/zoom ca 20 min
Uppföljning 60 min 395 kr 

595 kr

Workshop/onlinekurs

Online

Medicinsk yoga Kurs

Info kommerAnvänd ditt friskvårdsbidrag hos mig! Skriv i bokningen att du vill ha kvitto, sedan skickar du in detta till din arbetsgivare! Friskvårdsbidraget kan användas till alla tjänster hos Lotushälsan.

Viktigt att tänka på:
Var medveten om att all träning sker på egen risk. Jag instruerar och guidar men du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor. Alla kundaliniyogaklasser passar inte för alla, och är inte en medicinsk behandling. Om du har en sjukdom och känner dig osäker så rådgör med din läkare först innan du provar kundaliniyoga. Du är välkommen att bara mjukt prova dig fram vad som funkar. Om du känner osäkerhet så rekommenderar jag att först prova medicinsk yoga. Det är en mjukare variant av kundaliniyoga och är en terapeutisk yogaform som används inom vården. Forskning visar att den fungerar för de allra flesta. Det är dock viktigt att noggrant läsa och lyssna på instruktionerna innan ett pass, det viktigaste i både medicinsk yoga och kundaliniyoga är att lyssna på kroppen, göra lugna mjuka rörelser i takt med din andning och utifrån vad som känns bra.

Avbokning/debitering:
På kurser och skogsbad gäller bindande anmälan och du debiteras din plats även om du inte kommer. Platsen kan överlåtas till någon annan, men återbetalas inte.
Yogakurs: om du blir sjuk under kursens gång så är du välkommen att ta igen ett pass på de öppna klasserna i mån av plats (gäller 3 månader efter kursslut).
På öppna/enstaka yogaklasser kan du avboka fram till 24 h innan (läs mer om avbokningsregler på Bokadirekt eller i din bokningsbekräftelse). 

Kontakt 

Lotushälsan

I naturen i Helsingborg med omnejd, samt på Helsingborgs Fysio och online 

info@lotushalsan.se

Behöver du kontakta mig?

Om du är osäker på om någon yoga, skogsbad eller liknande passar för dig eller om du har någon fråga eller önskemål så fyll i din mailadress här så tar jag kontakt med dig via din mail!
Alternativt kan du maila mig din frågeställning direkt till info@lotushalsan.se

 Lotushälsan
 
Yoga, naturterapi & friskvård 
© 2022 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!