Black Week

23.11.2022

Jag vill inte vara en del av konsumtionshetsen som Black Friday innebär (numera Black Week..)
Självklart är det bra att passa på att köpa sådant man verkligen behöver, men många köper saker som man kanske egentligen inte behöver utan passar på för att det är billigt. Men det är viktigt att ställa sig frågan, varför är det så billigt? Vem betalar? Jo, naturen.

Det är naturen som får betala för människans köphysteri under Black week. Världsnaturfonden har en bra guide du kan utgå från om du ska handla på Black week:

- Behöver jag verkligen den här prylen?

- Kan jag köpa begagnat, hyra eller låna istället?

- Är produkten hållbart producerad?

I mitt företagande är min grundtanke att hjälpa människor till bättre mående genom att skapa en djupare kontakt med naturen och sin inre kärna, sitt sanna jag. Men även att göra så lite påverkan på naturen som möjligt. Att leva MED den, inte på bekostnad av den.

Studier visar att när vi känner kontakt med naturen så blir vi också mer måna om den.

Därför erbjuder jag denna vecka rabatt på vårens skogsyoga, skogsterapi & familjedagar i skogen! Samt 20% rabatt på presentkort!

Välj ett av följande erbjudande genom att fylla i formuläret med info om vad du anmäler dig till. Du erhåller då en rabattkod. Bokning och betalning tar vi när vårens datum är klara. Det innebär att anmälan inte är bindande.

  • Skogsterapi med skogsbad, 1 tillfälle på 2-2,5 h. 195kr (ord. pris 295kr)
  • Skogsyoga (Kundaliniyoga i skogen), 1 tillfälle på 75 min, 100 kr (ord. pris 150kr)
  • Familjedag i skogen med barnyoga & naturlekar, 1 tillfälle på 2 h, 100kr/barn (ord. pris 150kr/barn)
  • 20% rabatt på presentkort