Välkommen till Lotushälsan!

03.01.2022

Det här är Lotushälsans blogg och här kommer jag att skriva mer ingående och djupare om kundaliniyoga, naturterapi, forskning om hälsa och om aktivitetsbalans. 

Jag heter Therese, är 36 år och bor i Helsingborg med mina två barn varannan vecka. 
Jag jobbar som leg. arbetsterapeut på Vårdcentral där jag främst jobbar med olika skador och åkommor i händer, kognitiva utredningar, stresshantering och rehabilitering vid t.ex. artros, reumatism, fibromyalgi, efter stroke m.m.
Jag är även utbildad yogainstruktör i kundaliniyoga och medicinsk yoga och har nyligen startat mitt eget företag Lotushälsan - yoga, naturterapi och friskvård. 

Min företagsidé grundar sig i min kärlek till naturen och tilltro till dess behövlighet för människans fysiska och psykiska välmående, samt i min övertygelse om att yoga - kundaliniyoga i synnerhet - ger människor en djupare kontakt med sig själv. 

Med dessa verktyg i kombination med varandra - dvs Kundaliniyoga, naturterapi och arbetsterapi, så är mitt mål och min drivkraft att bidra till en bättre värld genom att hjälpa människor att må bra och leva ett mer balanserat och harmoniskt liv. 
När vi mår bra och är tillfreds med oss själva så kan vi också ge kärlek till andra och till naturen, som tack för all den kärlek och kraft som vi får av den. 

Kom och var med på mina kommande yogaklasser och kurser i kundaliniyoga, medicinsk yoga, dansyoga, naturterapi & skogsyoga!  

Och givetvis - följ Lotushälsan här på hemsidan, bloggen, instagram (@lotushalsan) och prenumerera på nyhetsbrevet för: 
- Aktuella yogakurser och naturterapiträffar 
- Yogaövningar för specifika hälsoproblem
- Hälsotips
- Forskning om kundaliniyoga, naturterapi och arbetsterapi 
- Råd kring ergonomi och aktivitetsbalans i vardagen 
- och annat nyttigt och kul! 

Mer info om datum, priser och bokning kommer snart. 

Med hopp om att bidra till en bättre värld och att dela massa glädje med varandra, välkommen till Lotushälsan! <3