PROVA-PÅ-HELG!

12-14 augusti, helt gratis! 

OM:

Fredag 12/8
Fri konsultation ca 20-30 min online eller telefon
Om yoga, långvarig smärta & stresshantering. 4 platser, kl: 7, 7.30, 8, 8.30.
För dig som har frågor och funderingar kring vilken yogaform och/eller rörelser och andningsmetoder som skulle kunna passa för dig, som har specifika hälsoproblem som du behöver råd och stöd kring. Kanske lever du ett stressigt liv eller med långvarig smärta som begränsar dig i vardagen?
Utifrån min kunskap och erfarenhet som arbetsterapeut och yogainstruktör guidar jag dig vidare till nästa steg, vad jag tror skulle fungera för dig att börja med. 

Lördag 13/8
Kl: 10-11: Medicinsk yoga på stranden, Lagunen Landskrona
I medicinsk yoga används andningstekniker, varsamma yogapositioner, avslappningsövningar och meditation.
Lugna, mjuka rörelser på stranden. Ta med en yogamatta/handduk/liggerunderlag, en filt att sitta på och att lägga över dig vid avslappningen samt vattenflaska.

Söndag 14/8
Kl: 8.30-9.30: Medicinsk yoga online, Zoom
Djupandning, mjuka rörelser & kort meditation. Du får en länk till din mail kvällen innan.  

Kl: 10-11: Medicinsk yoga i skogen, Pålsjö skog vid villa Thalassa.
I medicinsk yoga används andningstekniker, varsamma yogapositioner, avslappningsövningar och meditation.
Lugna, mjuka rörelser i skogen. Ta med yogamatta/liggunderlag, en filt att sitta på och att lägga över dig vid avslappningen samt vattenflaska.

Kl: 11.30-13: Naturterapi med skogsbad, kort variant. Pålsjö skog vid villa Thalassa.
Mjuk yoga, meditation, mindfulnesspromenad & jordning i skogen med avslutande te-stund. Ta med yogamatta/liggunderlag, en filt att sitta på och att lägga över dig vid avslappningen, vattenflaska, handduk att torka fötterna på om/när du har gått barfota samt en ryggsäck att ha dina grejer i under promenaden. 

Kl: 15.30-16.30: KundaliniyogaPålsjö skog eller Vikingstrand, beroende på väder. Plats meddelas dagen innan. Kundaliniyoga är spirituell yogaform där meditation, andningsteknik, mantran och rörelser används för att frigöra energi i kroppen för att skapa inre balans. Ta med yogamatta/liggunderlag, en filt att sitta på och att lägga över dig vid avslappningen samt vattenflaska.

Kl: 17-18: Frigörande Dansyoga, Pålsjö skog eller Vikingstrand, beroende på väder. Plats meddelas dagen innan. Mjuka, frigörande och avslappnande rörelser till härlig musik och en avslutande meditation.
Inga krav på förkunskaper. Här handlar det bara om att röra sin kropp och uppleva glädje och frihet! Ta med yogamatta/liggunderlag, en filt att sitta på och att lägga över dig vid avslappningen samt vattenflaska.


Anmäl dig via mail till info@lotushalsan.se med ditt namn, telefonnummer och vad du anmäler dig till. Du kan delta på flera aktiviteter och du kan anmäla flera personer i samma mail! 

 Lotushälsan
 
Yoga, naturterapi & friskvård 
© 2022 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!